Nouvelles

Wireless Wednesday Webinars!

Microtron nodigt u uit om deel te nemen aan een live demo sessie om alles te weten te komen over de ExtremeCloud IQ.

Het eerste cloudgestuurde end-to-end bedrijfsnetwerk in de branche dat profiteert van geavanceerde machine learning en AI-mogelijkheden om geavanceerd beheer te vereenvoudigen, zichtbaarheid en controle te verbeteren en de kosten en complexiteit te verbeteren.

De sessies gaan door op volgende woensdagen:

  • 6 mei 2020 – 14u
  • 20 mei 2020 – 11u
  • 3 juni 2020 – 11u
  • 17 juni 2020 – 11u
  • 1 juli 2020 – 11u

Wanneer u deelneemt aan één van deze sessies, krijgt u van ons nadien een gratis WiFi 6 access point, inclusief een 30 dagen abonnement* waarmee u naar hartenlust kan testen.

Schrijf u dus snel in via deze link!

*Voorwaarden: Extreme stelt gratis beschikbaar voor eindgebruikersorganisaties, één Extreme Access Point (AP) voor gebruik door de gekwalificeerde IT-professionals van de ontvanger, die in de eerste plaats verantwoordelijk is voor het ondersteunen van de netwerkinfrastructuur van de organisatie. Alle ontvangende organisaties moeten gevestigd zijn in een EU-land of in het VK, Zwitserland of Noorwegen. Ten minste een van de IT-professionals van de ontvanger moet de Extreme Wireless Wednesday-webinar bijwonen en daarna een enquête beantwoorden. Resellers, MSP's, DMR's, alliantiepartners, distributeurs, concurrenten, media en huidige klanten komen niet in aanmerking voor ontvangers van de AP. De levering van een AP is onderworpen aan de ExtremeCloud IQ-evaluatievoorwaarden die beschikbaar zijn op https://www.extremenetworks.com/company/legal. Door de AP te accepteren, geeft u aan dat u akkoord gaat met de evaluatievoorwaarden.

Ce message appartient aux marchés et aux applications suivants:

Un conseil sur mesure?

Nos employés sont heureux de vous aider

Posez votre
question

Notre employé vous contactera dans les meilleurs délais.

Nous vous appellerons aujourd'hui!

Le week-end ou après 17 heures? Ensuite, nous vous appellerons le prochain jour ouvrable.