Consultancy & Services

Microtron is meer dan alleen maar een distributeur. Al meer dan 40 jaar staat bij ons de klant centraal en zijn wij mee geëvolueerd met wat onze klant nodig heeft. Zo hebben we naast een uitgebreid productenpakket ook een hele waaier aan services waarmee we onze klanten bijstaan. Voor elk project, groot of klein, staan onze experten klaar om u te begeleiden van begin tot einde.
 Consultancy

IoT, RFID, WiFi, industriële toepassingen, Kiosk, POS, digital signage… het zijn niet de makkelijkste materies. Bij onze consultants kan u terecht voor professioneel advies betreffende al deze zaken. Met de nodige deskundigheid en ervaring staan wij u bij met advies op maat. Wij zijn niet merkafhankelijk waardoor wij u de meest technisch en economisch verantwoorde materiaalkeuze kunnen voorstellen voor uw project!

Meer over consultancy ➜
 Education

In een snel evoluerende wereld, en zeker in de technologische wereld, is het een must om op regelmatige basis bij te scholen en zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Niet alleen zorgen wij ervoor dat ons personeel mee is met de nieuwste toepassingen en hypes, wij delen deze kennis ook graag met u!

Meer over education ➜
 Project services

De technische kennis van ons team, samen met onze uitgebreide ervaring, maakt van Microtron de uitgelezen partner om uw project mee uit te voeren in de BeNeLux. Of het nu een groot of klein project betreft, wij behandelen elk dossier met evenveel precisie en zorg.

Meer over project services ➜
 On-site services

Narda certificatie, Kalibratie, Installatie, Field Service en Analyse & Design.
 

Meer over on-site services ➜
 Certificatie en kalibratie

Narda certificatie, Narda Kalibratie en FormFactor Kalibratie.
 

Meer over certificatie en kalibratie ➜
 Software services

Custom imaging, Burn in testing en Configuratie.Meer over software services ➜Maintenance

Preventief onderhoud, Longevity Services, Extended Warranty, Aftersales support, Remote service center, Field Service, Reparaties en Spare Parts Management.
 

Meer over maintenance ➜Klantenservice

Leveren en afhalen, RMA/reparatie, retour/terugsturen & ruilen.Meer over klantenservice ➜

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download