Blog

De compacte advantech ARK-1124 brengt slimme connectiviteit op elke gewenste locatie wel heel dichtbij

Het bedrijfsleven zoekt sinds IOT zijn intrede heeft gedaan naar mogelijkheden om aan diverse processen en toepassingen connectiviteit toe te voegen. Op deze manier kunnen zij op grote schaal inzichten in bedrijfsprocessen creëren en big data genereren. De ARK-1124, een telg van de ARK box PC family, is de nieuwste en superkleine embedded IPC van Advantech, die perfect inspeelt op de behoefte om met één geïntegreerde oplossing de doelstellingen te behalen.

Slimme toegevoegde waarde

De multifunctionele ARK-1124 biedt system integrators, retailers en machinebouwers slimme toegevoegde waarde. De oplossing beschikt bijvoorbeeld over uitgebreide connectiviteit met remote inlogfunctie. Informatiezuilen in winkelcentra, gemeentehuizen en op straat zijn ‘smart’ te maken dankzij deze connectiviteitsopties. De ARK-1124 is uiteraard ook toepasbaar in minder zichtbare oplossingen, zoals netwerkkasten of binnen de automatisering. Is er een behoefte aan extra connectiviteitsmogelijkheden voor het aanbieden van slimme services? Dan is de ARK-1124 ook een uitkomst.

Multifunctioneel en draadloos

Microtron levert de ARK-1124 en koppelt hieraan advies, zodat elke klant profiteert van een op maat gesneden oplossing. Standaard kan het product uitgerust worden met diverse vormen van draadloze communicatie, van Bluetooth en WiFi tot 3G/4G en Lora. De ARK-1124 werkt daarnaast naadloos samen met Cloud diensten zoals Wise-PaaS. De temperatuurrange ligt tussen de -20 en + 60 graden Celsius en toch werkt de ARK-1124 zonder fan. Het is iets wat de inzetbaarheid én de onderhoudsvriendelijkheid vergroot. 

Smart Retail, mede dankzij iDoor

De compacte ARK-1124 kan helpen bij het scannen van winkelbezoekers, bij het herkennen van klanten en hen een persoonlijk aanbod doen. Smart Retail komt zo wel erg dichtbij. iDoor Expansion laat de poorten van de ARK-1124 eenvoudig aanpassen aan het gewenste gebruik. Uitbreidingsmogelijkheden zijn onder andere USB, DIO, Ethernet, CANopen en Parallel.

Plug en play inclusief maatwerk

Microtron biedt de Ark 1124 eventueel aan in combinatie met een proefperiode op een cloudabonnement, inclusief de bijpassende software pakketten. Is de voorbereiding in samenspraak tussen u als ondernemer en Microtron als leverancier gereed, dan is het installeren slechts een kwestie van plug and play. Zo kan u uw bestaande infrastructuur slimmer maken en uitbreiden met een smart oplossing.

Commerciële toevoeging

Microtron heeft nu een basis ARK-1124 beschikbaar. Wilt u als ondernemer weten welke mogelijkheden de embedded IPC voor u kan hebben? Bent u nieuwsgierig naar de slimme specifieke toegevoegde waarde voor uw business? Vraag het aan de experts van Microtron!

Dit bericht behoort tot de volgende markten & toepassingen:

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download