Blog

Iedereen kan industriële pc’s verkopen maar niet iedereen kan ze naar behoren aanpassen.

Heeft u nood aan industriële computers maar vindt u geen enkel model dat volledig aan de noden van uw toepassing voldoet? Heeft u zelf niet de kennis in huis om de nodige aanpassingen te doen? Wilt u graag kostbare tijd besparen en onnodige kosten en risico’s uitsluiten? Microtron kan u begeleiden in deze moeilijke zoektocht.  

Het juiste advies

Vaak kunnen er al heel wat problemen voorkomen worden door vanaf het begin de juiste keuzes te maken. Welk type industriële computer sluit het best aan bij uw noden? Gaat u voor een panel pc, een industrial display of eerder voor een (fanless) box pc? Waar dient u allemaal rekening mee te houden voor uw specifieke toepassing? Zijn er mogelijke alternatieven? En in hoeverre is customization mogelijk? Het begint allemaal bij het kiezen van de juiste basis om vervolgens met de nodige aanpassingen uw toestel te optimaliseren op maat van uw bedrijf. 

Een objectieve solution provider zoals Microtron is gespecialiseerd in IT-oplossingen en services voor elke sector. We zijn niet gebonden aan één bepaald merk en kunnen u hierdoor perfect begeleiden in uw keuze. Onze experten maken u wegwijs in de keuze van afmetingen, warmteafvoer, robuustheid, persoonlijk aangepast processor board, beschikbaarheid, levensduur en veel meer. Dankzij jarenlange ervaring en vooral door in gesprek te gaan met u vinden wij de ideale industriële PC oplossing voor uw toepassing(en). 

Tijd besparen & risico’s vermijden   

In principe zijn er bij elk toestel dat u aankoopt nog enkele aanpassingen op maat nodig om echt 100% aan te sluiten bij uw noden. Van het installeren van customized software tot pre-testing en pre-loading maar ook customized images,... De mogelijkheden in maatwerk zijn eindeloos. Echter kan zelf de nodige aanpassingen doen heel wat kostbare tijd in beslag nemen of heel wat risico’s met zich meebrengen. 

We zien regelmatig dat klanten zelf aan de slag gaan met het aanpassen van industriële pc’s maar uiteindelijk tot het pijnlijke besef komen dat zij toch niet de juiste of niet voldoende kennis bezitten om dit vlot tot een goed einde te brengen. Dit moment is meestal nadat er al heel wat tijd aan besteed werd of wanneer men botst op defecten of problemen. Alles terug laten rechtzetten door experten kost dan natuurlijk handenvol geld.   

Daarom laat u de customization van uw industriële pc’s best aan experten over. Zij zorgen voor een oplossing die perfect voldoet aan uw noden en dit zo efficiënt mogelijk. Geen tijdverlies, geen risico’s en geen onnodige extra kosten achteraf. 

Service na aankoop, meer dan enkel distributeur 

Sommige distributeurs zijn gespecialiseerd in het verschuiven van dozen, zonder enige waarde toe te voegen tijdens het hele proces. Indien er iets misloopt mag u vervolgens zelf de fabrikant gaan contacteren. Bovendien zijn er bepaalde zaken die ook de fabrikant niet doet. 

Microtron daarentegen is een solution provider die zorgt voor een totale ontzorging. Wij denken met u mee. We adviseren, voeren modifications uit en staan voor u klaar met de nodige service na aankoop. Zo heeft u geen last van stress door leveringsproblemen, administratieve rompslomp of minimum aankoopwaarden. Bovendien houden wij de nodige producten van klanten steeds in stock.

Op zoek naar de meest geschikte industriële computer voor uw toepassing(en)? Contacteer onze experten voor een vrijblijvend gesprek. 

 

Dit bericht behoort tot de volgende markten & toepassingen:

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download