Blog

“Voldoende ademruimte, dat is ons beste extralegaal voordeel.” - Waarom Hewad graag bij Microtron werkt

In 2018 vervoegde Hewad Mohmand ons team als accountmanager. Ondertussen is hij verantwoordelijk voor de algemene werking van ons kantoor in Eindhoven als Head of sales Nederland. Ontdek de redenen waarom Hewad graag bij Microtron werkt.

 

Ruimte voor eigen inbreng

“Het grootste voordeel vind ik de structuur binnen het bedrijf. Microtron is een erg vlakke organisatie. Iedere medewerker, in eender welke functie, heeft een stem. Het is ‘ons’ bedrijf waarin we allemaal samen streven naar de beste resultaten. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid en ruimte om eigen ideeën te implementeren en impact te creëren.” 

Inspirerende & stimulerende werkomgeving 

“Bij Microtron zijn we steeds bezig met de nieuwste en innovatieve IT-oplossingen voor klanten. Onze werkomgeving en ons werkmateriaal is hier dan ook perfect op afgestemd. Zo ontvang je steeds de nieuwste computer, ipad, gsm …  Daarnaast zit ons kantoor in Eindhoven ook in een nieuw en modern jasje. Ik vind het erg fijn werken hier op de High Tech campus van Eindhoven. We zitten met een heleboel (internationale) bedrijven samen en hebben alles binnen handbereik: supermarkt, restaurants, fitness, sportvelden, wandelpaden, conferentiezaal …”  

Hechte groep vrienden

“Binnen ons team hangt er een erg familiale sfeer. We proberen ‘s middags steeds gezellig samen te lunchen. Er worden regelmatig leuke teambuildings georganiseerd, zoals een deelname aan een triatlon, de Hercules Trophy of karaoke-avond. Op vrijdagnamiddag is er onze ‘solution friday’. Hier wordt steeds door een andere collega een presentatie gegeven over mogelijke verbeteringen binnen het bedrijf. Om het weekend goed in te zetten, sluiten we vrijdags samen al borrelend af.”    

Gezonde balans

“Een ander pluspunt van Microtron als werkgever is de flexibiliteit en de persoonlijke aanpak. Iedereen binnen ons team heeft andere afspraken. Ikzelf heb twee zonen die ik af en toe naar het voetbal moet brengen waardoor ik op sommige dagen vroeger moet vertrekken. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke situatie en je kan steeds ergens terecht met problemen. De mensen staan echt centraal.”  

Groeien in de breedste zin van het woord

“Microtron zet sterk in op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo word je van bij het begin volledig ondergedompeld in opleidingen over producten, systemen, innovaties … Extra opleidingen om kennis of vaardigheden te verbeteren worden ook steeds aangemoedigd. Zo volgde ik zelf al heel wat product opleidingen van leveranciers maar ook opleidingen voor mijn persoonlijke ontwikkeling zoals communicatie- en sales trainingen. 

Benieuwd naar de jobmogelijkheden bij Microtron? Stuur ons gerust een spontane sollicitatie of stage-aanvraag.

 

Dit bericht behoort tot de volgende markten & toepassingen:

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download