Blog

Netwerkbekabeling installeren met maximale tijdswinst?

Het kan dankzij gloednieuw dataconnectie-systeem: revconnect

Onze afhankelijkheid van goede kabelinfrastructuur neemt alleen maar toe en die behoefte aan kwalitatieve bekabeling legt ook veel druk op installateurs en technisch verantwoordelijken: ethernet moet snel en foutloos geïnstalleerd worden en bekabeling moet flexibel aan te passen zijn. Om aan de behoefte van eindklant én installateurs te voldoen werd REVconnect van Belden ontwikkeld: dé nieuwe generatie dataconnectoren die Microtron in maart lanceert.

Kiezen tussen snel of kwalitatief bekabelen?

Een grote vrees van installateurs is dat een systeem zou uitvallen wegens een fout in de bekabeling. Het is dan ook belangrijk om een kwalitatief bekabelingssysteem te plaatsen. Maar dat strookt niet altijd met de tijd en de budgetten die gegund zijn voor deze opdrachten. Microtron ziet daar het schoentje knellen. Installateurs voelen zich soms gedwongen om te kiezen tussen snel of kwalitatief werk. Met REVconnect verdwijnt dit spanningsveld.

REVconnect werd ontwikkeld om precies aan die twee zaken te voldoen: snelheid en kwaliteit. De Twisted Pair-connectie van REVconnect is universeel. Om te krimpen gebruik je één universele en multifunctionele tang. Op die manier heb je slechts één manier van krimpen te leren waarmee je maar liefst acht type dataconnectoren kan installeren. Ook technisch personeel met minder ervaring of expertise heeft de werking van REVconnect snel geleerd. Het systeem is zo opgebouwd en uitgewerkt dat het gebruiksgemak fors stijgt en hierdoor ook de foutenmarge daalt.

Meer weten over REVconnect? Contacteer ons!

Tot 60% tijdswinst voor data installateurs

Gevolg daarvan is dat de REVconnect van Belden veel tijdswinst oplevert bij de aanleg van netwerkarchitectuur. En dat is belangrijk omdat nieuwe technologieën zich razendsnel ontwikkelen en datanetwerken snel en flexibel moeten kunnen worden aangepast. Met de REVconnect is het koppelen van een kabel in veel kortere tijd geklaard dan met andere RJ45-connectoren. Dit kan tot wel 60 procent in tijd schelen. De connectie werkt ook onmiddellijk. Er gaat amper tijd verloren aan testen of bijsturingen. Dit alles levert installateurs en technische teams een enorme tijdswinst op waardoor ze niet alleen tegemoet komen aan de verzuchtingen van hun klanten, maar vooral ook meer opdrachten kunnen vervullen in dezelfde tijdspanne als vroeger.

Dataconnectoren en meer

Hoe meer organisaties afhankelijk zijn van bekabelde netwerken, hoe belangrijker de kwaliteit van de hardware is waarmee dat netwerk wordt opgebouwd. Microtron levert als Belgische leverancier en partner op het gebied van industriële pc’s, elektronische componenten en netwerkapparatuur, niet alleen deze nieuwste REVconnect. Installateurs en technici kunnen bij Microtron ook terecht voor begeleiding en advies omtrent de beste oplossingen voor specifieke projecten.

Microtron nodigt u van harte uit

Lancering van REVconnect van Belden
Op 21 maart 2017 in het Crown Plaza in Antwerpen
Gratis seminars en workshops door specialisten
Mogelijkheid om product te testen
Inschrijven voor dit seminar is helaas niet meer mogelijk.

Wil je meer weten over de voordelen van REVconnect?
Contacteer ons vandaag!

Dit bericht behoort tot de volgende markten & toepassingen:

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.