Certificatie en kalibratie

Datanetwerkcertificatie

Datanetwerken moeten na installatie uitvoerig getest worden. Microtron biedt u deze dienst in een all-in pakket aan. Wij helpen u bij de testing voor de certificatie van geïnstalleerde datanetwerken. Onze technieker komt ter plaatse en voert met één van uw techniekers de metingen uit. Zo kunnen eventuele herstellingen snel uitgevoerd worden en de metingen afgerond worden. U kan hier ook kiezen om de metingen zelf te doen en de certificatietester bij ons te huren. Wij geven u de nodige uitleg zodat u hiermee zelf aan de slag kan.
 Narda certificatie

Stralingen zijn overal om ons heen, maar wanneer is een straling schadelijk? Welke normen moeten er nageleefd worden en hoe kunnen we de straling meten. Met Narda hebben wij hier de perfecte tools voor u. U kan beroep doen op onze specialisten om de metingen bij u uit te voeren en u te voorzien van het juiste certificaat. U kan er ook voor kiezen om de metingen zelf te uit te voeren. Ons team helpt u dan graag met de nodige training zodat u dit volledig autonoom kan.
 Narda Kalibratie

Wanneer u in het bezit bent van uw eigen stralingsmeter, is het noodzakelijk dat u zeker bent dat de metingen correct zijn. Daarom is het belangrijk om uw toestel regelmatig te kalibreren. Microtron biedt u deze dienst aan. Niet alleen zorgen wij voor de kalibratie, maar justeren we het toestel ook indien nodig zodat u zeker bent van de ijking van uw toestel en dat deze conform de norm DIN EN ISO/IEC 17025:2005 is.
 FormFactor Kalibratie

Probestations moeten regelmatig gekalibreerd worden om te zorgen voor accurate bewegingen binnen bepaalde specificaties. Omdat u een toestel van gemiddeld 1000 kg niet zomaar opstuurt, komen onze specialisten dit ter plaatse doen. Een matrix kalibratie, lineaire kalibratie, temperatuur of realign kalibratie, wij kunnen het allemaal.
 Terug naar Consultancy & Services

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download