Blog

Ga voor een zorgeloos en coronaveilig bedrijfsklimaat met makkelijk te desinfecteren rugged tablets en notebooks

IS DE APPARATUUR IN JE BEDRIJF AL CORONABESTENDIG?

Je personeel en klanten veilig houden tijdens deze aanzwellende coronacrisis, is tegenwoordig voor elke industrie en sector cruciaal. Het regelmatig desinfecteren van je apparatuur is daarbij onontbeerlijk, of je nu actief bent in de gezondheidszorg, de chemische sector of je de logistiek in een warenhuis in goede banen moet leiden. 

Maar is al je materiaal wel bestand tegen het gebruik van chemicaliën? Hoe reageert het scherm van je tablet of laptop bijvoorbeeld op de frequente behandeling met ontsmettingsmiddelen? Met de juiste apparatuur zorg je, ook in coronatijden, voor een zorgeloze werkomgeving. Zowel voor je personeel als je apparatuur.

RUGGED TABLETS EN NOTEBOOKS ZIJN TEGEN ALLES BESTAND. EN DAT BETEKENT OOK SCHOONMAAKALCOHOL!

Ben je op zoek naar een tablet of laptop? Dan verdrink je bijna in de zee van merken en modellen. Maar wil je een industriële tablet of bedrijfslaptop die bestand is tegen stof, water en regelmatige behandeling met chemicaliën? Dan wordt dat lijstje al heel wat korter.

De toestellen die op de consumentenmarkt worden aangeboden, zijn zelden bestand tegen de (extreme) omstandigheden in veel bedrijven. Ze krijgen al eens een stootje te verduren, worden soms blootgesteld aan regen en krijgen misschien te maken met rond dwarrelend stof. Daarbij komt nog eens dat indien het toestel regelmatig wordt doorgegeven tussen verschillende medewerkers, dit steeds weer behandeld moet worden met desinfectie alcohol. Bij veel modellen zal dit al snel leiden tot beschadiging van het beeldscherm of haperingen in de interne elektronica.

Rugged tablets en laptops zijn net gemaakt voor dit soort van omstandigheden. Met hun stofvrije, stootbestendige en waterdichte bouw hoef je je geen zorgen te maken indien ze eens hardhandig worden aangepakt.

Kamp je in sommige delen van je bedrijf of productieketen met extreme temperaturen? Ook dat is geen probleem voor deze stugge toestellen. Ze werken even goed bij -20° als bij +60°.

 

RUGGED HARDWARE: STERK MAAR NIET PRIMITIEF

Ze mogen dan wel robuust zijn, dat betekent niet dat deze tablets en laptops technologisch achterop hinken. Rugged bedrijfshardware is net voorzien om tegemoet te komen aan de diverse vereisten van jouw infrastructuur én software. Met voldoende werkgeheugen, verschillende poorttypen, kaartlezers en scanners zijn ze 100% up-to-date en kunnen ze in elke omgeving worden ingepast.

 

MICROTRON LEVERT GEBRUIKSKLARE TABLETS EN NOTEBOOKS, OP MAAT VAN JOUW TOEPASSING

Microtron verkoopt niet enkel een ruim gamma aan ruggedized IT-apparatuur. We geven ook advies over welke industriële hardware het best aansluit bij de noden van jouw bedrijf of productieketen.

Rugged hardware is immers geen one-size-fits all en het soort van toestellen kan perfect afgesteld worden op jouw budget en productievereisten. Bovendien garanderen we ook in deze moeilijke tijden een snelle levering!

Beschik je over specifieke, bedrijfseigen software? Dan doet Microtron de voor-installatie van jouw software op alle geleverde toestellen. Zo kan jij meteen aan de slag met je nieuwe apparatuur.

Ben je op zoek naar robuuste en betrouwbare tablets of laptops die helpen om jouw bedrijf coronaveiliger te maken? Neem dan contact op met Microtron. Met onze 40 jaar aan ervaring in IT-oplossingen helpen wij je graag verder, van advies tot levering en installatie.

 

Advies op maat?

Onze medewerkers helpen u graag

Stel uw
vraag

Onze medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij bellen u vandaag nog!

In het weekend of na 17 uur? Dan bellen we u op de eerstvolgende werkdag.

Download